Mosvæg priser

Mosvæg priser - beregn

Den levende mosvæg tager moderne indretning til et helt nyt niveau. Naturens levende skønhed kombineres med kunstneriske elementer fra malerier. Beregn priserne på mosvæggene og bestil et levende kunstværk. Det vil bringe liv, lys og en naturlig atmosfære ind i hjemmet eller kontoret. Mosvæggene er lavet af mos fra enten Finland eller Norge. Mosvæg priser kan variere og er afhængige af hvilken type mos der anvendes og indramning. Rammen fås i to farver, sort eller hvid. Vi bruger to typer af mos, rensdyr mos og kugle mos (se link for farver og typer). Hvert produkt er et stykke unik og originalt håndværk. Der findes ikke to identiske mosvægge. Passer perfekt til kontoret, hjemmet, hoteller, restauranter, institutioner m.m.

Mosvæg priser på kugle eller rensdyr mos

Pris eksempler

Priserne afhænger af mosvæggene størrelse, og hvor vidt skal den rammes ind eller ej. Nedenstående ses eksempler på priser med ramme eller uden, og forskellige størrelser. Priserne for mos vægge afhænger også af hvilken type mos der er anvendt, kugle mos eller rensdyr mos. Kontakt os venligst for yderligere information vedr. priser på mosvægge inde på: [email protected] eller ring på 30 29 78 44.

Pris for 20 x 60cm mosvæg inkl. ramme (til venstre på billedet): 849,- inkl.. moms
Pris for 40 x 40cm mosvæg inkl. ramme (til højre på billet): 998,- inkl.. moms

Et alternativ til en tom væg er en dækket væg med mumificeret mos. Mosvægge kan også bestå af flere mindre paneler, som kan kombineres. Det er vigtigt, at mosvæggene er placeret på en væg, som ikke rammes af direkte sol lys.
Kontakt os på [email protected] for yderligere information.

Mosvæg priser, to forskelige farve