MosArt.dk er ejet af DS Connect ApS.
CVR 35670785

Vores produkter er produceret i vores lille værksted af råvarer fra Danmark, Norge of Finland.

Om MosArt

MosArt er en lille virksomhed med sæde i Randers, der drives af Besima Pereula, som har haft en passion for naturen og interiørdesign. Det har i de sidste 15 år været hendes hobby at lave dekorationer af mos og planter.

"Jeg har altid haft en stor interesse for naturen og at lave flotte dekorationer af de resourcer, der frit kan findes i naturen. Jeg har lavet små dekorationer af blomster og planter så længe jeg husker." - Besima Pereula

Mission:

Vores mission er at bringe mennesket tættere på naturen ved at kombinere moderne interiørdesign med et af naturens mest fremkommende råvarer; mos. Ved at lægge fokus på stilrent, moderne design samt bæredygtighed og naturens bedste vil vi skabe en række produkter, som med god samvittighed kan tages ind i hjemmet, kontoret mm. og bruges som en alternativ form for dekoration.

Vi har den overbevisning om, at både private såvel som virksomheder kan have stor nytte og gavn af at have MosArts produkter hængende i hjemmet og/eller kontoret.

Bæredygtighed:

Rensdyr mos er et 100% naturligt produkt, hvor plukning er statskontrolleret i Norge og Finland.
Stabilisering/mumificering af moset foregår med glycerin, som f.eks. også bruges i forskellige hudplejeprodukter som f.eks. fugtighedscreme og sæbe. I hudplejeprodukterne gør glycerinet, at huden forbliver fugtig, og ligeledes forbliver mosset fugtigt selv efter det er blevet plukket. Farvningen af mos foregår med ufarlige farver, som også bruges i madlavning.